Modern proaktiv säkerhet

SÄKERHET SOM TJÄNST

Kameraövervakning


Smart och enkel molnbaserad videoövervakning helt utan krav på servrar och komplex konfiguering. Upptäck hot och ovanligt beteende i realtid med hjälp avancerad video och ljudanalys och välj flexibelt vilka larm som ska kopplas till valfri larmcentral.

Passersystem


Pålitlig mobil åtkomstkontroll med smarta video- och intercomfunktioner, molnbaserad programvara och ett öppet ekosystem. Snabb, flexibel och framtidssäker.

IoT sensorer


Ändra hur byggnader samlar in data och förstå hur och när en byggnad används med lättanvända, prisvärda IoT-sensorer.

Larm


Molnbaserat larm med stöd för både trådbundna och trådlösa sensorer. Enkelt styrbart via mobilapp eller manöverpanel, och integreras smidigt med sitt öppna ekosystem.

Personlarm


Mobila och fasta personlarm med inbyggd högtalare, mikrofon och vibrator. Enheten kan konfigureras och implementeras med flera olika typer av fall- och inaktivitetslarm, och integreras smdigt med sitt öppna ekosystem. 

Datavisualisering


Krafter är en öppen visualiseringsplattform optimerad för att ge data liv från alla dina kameror, dörrläsare och sensorer. Datan ger dig överblick över din verksamhet och är ett kraftfullt verktyg för att fatta beslut och optimera verksamheten.

Obemannade butiker


Heltäckande molnbaserad plattform för obemannade butiker, med Jobbs Omni kan du enkelt hantera alla aspekter av din obemannade verksamhet fullt integrerarad med Cloudsec molnbaserade säkerhetstjänster.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Alla företag är unika och behöver därför olika säkerhetslösningar. Cloudsec hjälper dig att välja det som passar dig och har koll på vilka lösningar som är nödvändiga för ditt företag, exempelvis om det finns specifika lagkrav att ta hänsyn till. Vi hjälper till från första riskbedömningen till vilka lösningar du ska välja, installation samt årlig service och underhåll. Med oss har du alltså en och samma säkerhetspartner genom hela processen. Här är några konkreta exempel på fördelar med oss som säkerhetspartner:


 • Gratis uppstart och riskbedömning
  Att hitta rätt säkerhetslösningar börjar med en behovsanalys och projektering av vilken säkerhetsteknik som behövs för din verksamhet – så att du kan anpassa säkerheten till dina behov. Cloudsec erbjuder alltid kostnadsfri riskbedömning och projektering.


 • Fast månadskostnad
  Med Cloudsec slipper du oroa dig för oväntade kostnader. Du får alltid en fast månadsavgift för din skräddarsydda lösning och vi arbetar med transparent prissättning.


 • Support, uppgradering och livscykelhantering

  Som kund ska du alltid känna dig trygg under hela avtalstiden. Med tillgång till Cloudsec supportportal 24/7/365 finns vi alltid där när du behöver hjälp eller stöd. Uppgraderingar av plattform, hårdvara, Return Merchandise Authorization (RMA) och Life Cycle Management (LCM) hanteras av Cloudsec under avtalsperioden.


 • Trygghet 24/7 via certifierad larmcentral
  Cloudsec samarbetar med Nordens ledande larmcentraler, som alltid bemannade och tillgänglig dygnet runt. Om någon säkerhetssensor i dina fastigheter larmar så skickar systemet automatiskt ett meddelande till larmcentralen. En utbildad säkerhetsexpert bedömer varje situation och säkerställer att du får den hjälp som behövs.

LÅT OSS ARBETA TILLSAMMANS


Är ni redo för framtidens säkerhetsplattform? Ta steget med oss, mot ny teknik som vänder upp och ner på det traditionella sättet att arbeta med säkerhet. Vi hjälper er att skapa en trygg arbetsplats utan oro för säkerhet, så att ni tillfullo kan fokusera på er kärnverksamhet.