Modern proaktiv säkerhet

OM OSS

ÖVER 15 ÅRS EXPERTIS PÅ MOLNBASERADE SÄKERHETSTJÄNSTER


Personerna och investerarna bakom Cloudsec har en historik från ledande aktörer så som Tandberg, Cisco, Acano, Jazz Networks, Ava Security och Motorola Solutions. Efter att ha varit delaktiga och lanserat Ava Security på den internationella marknaden så ser vi en enorm efterfrågan från kunder på molnbaserade säkerhetstjänster. Detta i kombination med att stora analyshus som Gartner med flera spår en otrolig tillväxt över flera år på molnbaserade tjänster inom fysisk säkerhet stärker vår tro att tajmingen är helt rätt.


Detta har lett till att vi skapat Cloudsec. Vår affärsidé är att erbjuda videoövervakning, passersystem, larm och IoT sensorer i en och samma molnbaserade plattform med direktintegration mot ledande larmcentraler i Norden.


Visionen är att göra avancerade säkerhetstjänster som tidigare varit komplexa enkla och tillgängliga för alla. Molnbaserade tjänster som alltid sätter användaren i fokus med den senaste tekniken, smarta regler och artificiell intelligens. Kombination av smarta kameror, dörrläsare och sensorer som gör att vi idag kan säkra känsliga ytor på helt annat sätt för att skapa ännu tryggare miljöer. Vi gör er säkerhetslösning proaktiv!


Vår vision:

Vi gör avancerade säkerhetstjänster enkla och tillängliga för alla

Vår mission:

Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för en trygg och smart arbetsplats

VÅRA VÄRDERINGAR

Ett lag

Alltid utvecklas

Service i världsklass

VÅRT TEAM

INTRESSERAD ATT TA NÄSTA STEG I DIN KARRIÄR? 

 

Med hjälp av ny teknik har vi knäckt koden för hur företag ska gå till väga för automatisera och öka sin säkerhet och vi vill nu hjälpa fler kunder! För att hjälpa fler behöver vi vara fler. Vi söker därför landets bästa säljare som vill bli anställd hos Cloudsec. Utöver att vara högpresterare på området försäljning behöver du dessutom vara villig att utmana dig själv och ta nästa steg i din karriär! Du har följande erfarenheter:


  • Älskar försäljning och klassar dig själv som en riktig toppsäljare
  • Extra meriterande om du jobbar eller jobbat inom IT
  • Kan påvisa toppresultat inom försäljning
  • Vill jobba åt dig själv
  • Motiveras av att få andra att prestera bättre
  • Gillar kombinationen av att ha kul, vara fri, hjälpa företag att bli bättre och driva försäljning med mycket god lönsamhet


Låter ovan som du? Kontakta oss då direkt och inled en dialog om att bli vår nästa stjärnsäljare.